Известие

Collapse
No announcement yet.

биене при 140/150km/h

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• биене при 140/150km/h

здр колеги имам малак проблем при скорост над 140/150 запо4ва едно биене и вибрация вав волана и имам 4уството 4е 6те се разпадне накаде предницата сложих джанти 15 прави са но далие от тях гумите са добре има и втулки на самите джантите а и на волана при движение нагоре надоло има някакж луфт как да премахна и него мойе и тои да има не6то обшто сас биенети мерси преджарително
    146 boxer -Малкото SUBARU :P

що дига толко колата се радвай

като нищо е от кофти баланс на гумите, некадърни фланци, разбито окачване
    тоя лефта на волана не го разбрах какво искаш да кажеш?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

баланса ок фланци няма освен да е от носачите ама не сам сигурен а за волана на място когато го хвана и размардам на горе на доло има някакв луфт и се чудя далие от него

Comment

Първоначално публикувано от boxer4o
        баланса ок фланци няма освен да е от носачите ама не сам сигурен а за волана на място когато го хвана и размардам на горе на доло има някакв луфт и се чудя далие от него
        Плюс всико останало и от гумите е
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

днес и тва ще проверя

Comment

пробвах с дуги гуми сащата работа не е от тях биалети или носачи остава
            да е

Comment

Luft waw wolana

Проблема е по-скоро в рейката и по-точно в накрайниците. Познава се като хванеш гумата и раздвивиш с ръка (самата гума) и има луфт в ляво и дясно ако няма луфт остава криви полуоски на каретата...
              Само този, който не е карал италиански коли - само той не ги харесва...

Comment

Смени си задните гуми,не предните,малко е странно но има ефект,аз имах същия проблем преди време и ми казаха,че тресенето на волана при скорост по голяма от 140км/ч е в следствия на лоши задни гуми,смених ги и сега съм бетон.Надявам се да съм ти помогнал,но най добре пробвай този вариант преди да разбуташ предницата.
                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Ти па кога дигна над 50 бре бате
                  що не идеш малко на гумаджия да те балансира ?
                  alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

смених болтовете днес но нямах време да пробвам казаха ми че и от тях мойе да е защтото сас с конус и не лягат хубаво на конуса на джнтата ама ще видим може да е и гумите сложих одзад по хубави осатна да пробвам утре и да видим
                    благодаря за сажета за сега

Comment

Working...
                    X